Teoria conspiratiei! Alibec este de fapt stranepotul lui Becali venit din viitor pentru a-l cunoaste

Niciodata in lumea fotbalului nu a avut loc o asemenea revelatie. Mai multi analisti sportivi si cativa oameni de stiinta sustin ca Denis Alibec este de fapt un calator in timp care a venit din viitor pentru a-si cunoaste strabunicul.

“Semnele au fost tot timpul acolo. Daca citim cu atentie numele de familie al lui Denis, contine aceleasi litere ca al domnului Becali. ALI BEC = BEC ALI. Ca sa nu mai spunem ca Alibec nu este un nume romanesc si ca nu ar fi putut aparea asa din senin in judetul Constanta. Probabil fotbalistul si-a ales acest nume ca sa nu se dea de gol, dar stim cu totii ca nu este prea stralucit. Atat l-a dus capul” sustine Mihai Oprila Artur, analist lingvistic si numerolog.

“Un alt semn ar fi acela ca Denis este foarte slab la fotbal, la fel ca strabunicul sau Gigi. Atinge mingea de 3 ori pe meci, iar atunci o da peste poarta. Cel mai probabil Alibec vine din anul 2131 unde are o avere considerabila lasata chiar de strabunicul sau Gigi Becali. Banuiala noastra este aceea ca se plictisea, asa ca a platit cateva milioane bune pentru a putea folosi masina timpului, pentru ca evident va fi inventata pana atunci. Vrea sa vada cum se traia pe vremea noastra, motiv pentru care este pasionat de CS Go si de tigari. Avem motive sa credem ca peste 100 de ani aceste lucruri vor fi de mult apuse” a declarat si Grigore Clanta, doctor in fizica cuantica si expert in fenomene paranormale.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.