Zvonuri! Atletico Madrid ar fi castigat nu stiu ce trofeu european seara trecuta

Atletico Madrid, fratele cu probleme mai putin popular al echipei Madridului (Real), ar fi castigat un trofeu european miercuri seara, sau cel putin asa spun zvonurile. Se pare ca UEFA organizeaza in fiecare an o competitie cu echipe mediocre pentru a tine oamenii ocupati atunci cand Champions League are pauza, iar finala este cu o saptamana inainte de marele meci al sezonului.

“Este un fel de cupa amicala sau ceva de genul. Anul asta am auzit ca a fost si Arsenal pe acolo, dar n-au reusit sa treaca de semifinale. M-am uitat si eu la meci pentru ca ma certasem cu nevasta-mea si am avut de ales intre Europa League si Trasniti in Nato, dar era o reluare asa ca m-am uitat la fotbal. Atletico i-a batut pe Marseille cu 3-0, dar nu inteleg de ce s-au bucurat atat de tare cand au ridicat cupa. Este o competitie amicala la urma urmei…” a declarat Florin Bizdoaca, un barbat din Bucuresti.

“Sincer sa fiu nici nu stiu de ce se mai inscriu in liga asta. Am inteles ca au castigat-o deja de vreo 3 ori” a adaugat Florin.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.