Dupa ce a strans de gat un arbitru, Ganea recidiveaza

Ionel Ganea a comis-o din nou. Dupa gestul sau din 2007, atunci cand i-a bagat mana in gat arbitrului asistent Dorin Mudura, actualul antrenor al celor de la FC Voluntari s-a dat din nou in stamba. Victima a fost de aceasta data un biet saormar, care a facut greseala de a-i pune in saorma ketchup picant in loc de ketchup dulce, cum ar fi cerut fostul “tricolor“.

“Nu mi-a venit sa cred. E adevarat, i-am dat cu iute in loc de picant, asta pentru ca am fost fanul domnului Ganea de mic si na, aveam emotii. Mai greseste omul. S-a intors dupa nici un minut si pur si simplu s-a aruncat peste tejghea si mi-a pus mana in gat. Uitati! si acum mai am urme. M-a tavalit prin toate salatele si sosurile. A fost groaznic! Asa ceva nu am patit in viata mea!“, povesteste Puiu Nairan, care sustine ca il va da in judecata pe Ionel Ganea.

Comisia de disciplina din cadrul FRF s-a autosesizat si a trimis oameni la fata locului pentru a preleva firele de par din maioneza. Daca declaratiile se vor proba si ADN-ul va corespunde cu cel al lui Ionel Ganea, fostul atacant ar putea primi o suspendare record.

1 Comentariu

  1. Ghitza

    februarie 17, 2016 at 3:14 pm

    Mda. Chiar s-a ingrasat Ganea

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.