Teorie confirmata! Mircea Sandu este reptilian!

Daca pana acum era doar o teorie trasa de par, iata ca cineva a reusit sa confirme faptul ca Mircea Sandu, fostul presedinte FRF, este reptilian.

Combatantul ezoteric prof. Lorin Ioan Fortuna l-a demascat pe Sandu sau, mai bine zis, pe mutantul civilizational de tip reptilian care timp de 63 de ani a purtat forma umana si numele de Mircea Sandu.

“Semnele au fost mereu acolo. Reptilienii au tendinta de a face rau si de a tine cu dintii de functii ce le confera putere. Exact ca Mircea Sandu! Apoi mai erau si ochii sticlosi, dintii mici, ascutiti si galbeni… Era clar pentru mine, dar trebuia sa o demonstrez si lumii intregi. Cand l-am confruntat si i-am oferit un plic cu bani, imediat s-a schimbat la fata! Ochii au inceput sa-i luceasca de un galben diavolesc, iar pielea i se zbarcise, ii aparusera solzi si se colorase in verde. Asadar, teorie confirmata!”, ne-a marturisit profesorul Lorin Fortuna.

1 Comentariu

  1. Tony

    martie 10, 2022 at 4:14 pm

    Am văzut cine este Lorin Fortuna, ce privire de psihopat are și vreo 7 conturi de fb cu aceeași poza. Dar nici voi nu sunteți sănătoși la cap sa scrieți ce vorbesc nebunii în somn

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.