Tortionarul Iordanescu?! “Tata Puiu”, acuzat de infractiuni contra umanitatii!

Visinescu, Ficior… acum Iordanescu? Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei se confrunta cu probleme grave, fiind acuzat de unii dintre fostii sai elevi de tratament inuman si crime impotriva umanitatii.

Generalul Iordanescu are emotii inainte de Euro 2016. Daca pana acum singurele lui probleme erau legate de alcatuirea lotului pentru europeanul din Franta, acum au aparut problemele cu legea. Fosti fotbalisti antrenati de catre “tata Puiu” au depus plangere impotriva selectionerului si vor ca acesta sa plateasca pentru tratamentul inuman la care au fost supusi. Sechestrari in cantonamente, interdictie la alcool si femei, prin astfel de chinuri trebuiau sa treaca fotbalistii antrenati de catre Anghel Iordanescu.

Actualii fotbalisti ai “nationalei” confirma acuzatiile fostilor internationali si sustin ca antrenorul-tortionar se poarta in continuare la fel.

“Fratele meu, e jale! Pai in cantonament nu avem voie sa iesim din hotel decat la antrenamente. Ne trezeste dimineata devreme, femei nu avem voie sa aducem, nici bautura… Si daca ne prinde ca fumam, ne stinge tigarile pe corp. Eu m-am abtinut, cu toate ca imi arde plamanu, da’ intrebati-l pe Alibec, sa vedeti ca e ca leopardu pe spate! Te rog frumos sa nu-mi dai numele, ca nu vreau sa patesc nasoale”, a declarat unul dintre “tricolori”.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.