Transfer de senzatie la FCSB! Patronul a spus DA fara sa stea pe ganduri!

mardare

FCSB vrea cu orice pret sa castige campionatul anul acesta, astfel ca Gigi Becali si-a intins tentaculele peste tot in cautare de jucatori care ar putea intari lotul!

Ultimul transfer al ros-albastrilor este o veche cunostinta a ligii 1, trecut pe la rivalele Rapid si Dinamo. Este vorba despre Stefan Mardare! Vazut ca o tanara speranta la Vaslui, fundasul s-a transferat la Rapid, urmand apoi o scurta aventura la Debrecen. Apoi s-a intors in tara la Otelul si de acolo a bifat pe rand Dinamo II, UTA, National Sebis, CS Hunedoara, Dunarea Calarasi, CSM Resita si Alba Iulia.

Gigi Becali nu a stat pe ganduri cand a auzit ca a fost pe la Rapid si Dinamo si si-a pus oamenii sa faca actele imediat.

“A venit un impresar si mi-a zis ca e unu dom’le care cica a fost pe la Rapid si Dinamo… unu Mardera! Imi place cum suna Mardera! Am zis, gata tata, il iau! Pai, daca a fost la Rapid si Dinamo… eu am luat tot ce a fost bun pe la astia! Abia astept sa-l vad ce poate!”, a declarat patronul celor de la FCSB.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.