Dan Sucu i-a dus pe jucatorii Rapidului la fabrica de mobila! “Daca la fotbal nu se pricep…”

dan sucu

Inevitabilul s-a produs la Rapid! Dupa cinci meciuri fara victorie, finantatorul giulestenilor, Dan Sucu, si-a pierdut rabdarea! Astfel s-a trecut la sanctiuni pentru jucatori!

Conform surselor Trolosport, patronul Mobexpert i-ar fi convocat pe toti jucatorii rapidului dupa partida cu Sepsi, i-a urcat in autocar si i-a dus la fabrica de mobila pentru a-i pune la treaba. Forma echipei si atitudinea jucatorilor ar fi fost motivul pentru care Dan Sucu ar fi trecut la pedepse.

“Au venit acum cateva zile, mai mult fortati, dar se descurca! S-au organizat! Sapunaru e sef de echipa… si restul, trag din greu la rindea, la fierastrau, lacuiesc, ajuta la carat! Noi, cei de aici, stim ca domnul Sucu e perfectionist si nu e de joaca cu dansul. Acum au aflat si ei! Daca la fotbal nu se pricep, macar sa invete o meserie sau sa ajute cu carca pe aici! Le-au promis totusi ca daca termina 1000 de corpuri de mobila pana de Paste si ii bat pe olteni, ii lasa inapoi la fotbal”, a declarat unul dintre angajatii fabricii.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.