A RECUNOSCUT! Ilie Dumitrescu este tatal lui Mihaita din Berceni!

Mihaita, cunoscutul personaj din Berceni, poate de azi sa zambeasca. Dupa ce s-a chinuit ani de zile sa dovedeasca faptul ca Ilie Dumitrescu ii este tata, Mihaita a fost in sfarsit recunoscut oficial de catre fostul fotbalist.

Mihaita seamana izbitor de bine cu analistul Digisport si il admira de mic, tatuandu-si chiar chipul fostului international pe brate. Ilie nu a mai avut cum sa ignore toate aceste semne si l-a recunoscut pe Mihaita, care de azi va purta numele de Dumitrescu.

“Ceva din mine simtea de mult ca Mihaita este copilul meu. Stiti cum se zice: mai bine mai tarziu decat niciodata! Ma bucur ca ne-am regasit si imi pare rau ca l-am parasit. Asta a fost situatia…Eram tanar, jucam la Steaua si m-am iubit cu o fata din Berceni. Apoi am plecat la Tottenham si nu am mai stiut nimic de ea. Din pacate nu mai pot da timpul inapoi, dar tot ce e al meu este si al lui Mihaita, incepand de azi”, a declarat Ilie Dumitrescu.

2 Comentarii

  1. Iancu Gigi Marian

    noiembrie 6, 2016 at 6:07 pm

    Nici măcar pe departe Mihăiță a stat cu mine in bloc , îl stiu decand l-a adus de la maternitate , numai porcarii scrieți

  2. Kristi

    februarie 9, 2019 at 5:36 am

    scuze de întrebare,dar câți ani ai?

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.