Aaron Ramsey rugat de catre omenire sa nu mai inscrie goluri!

Jucatorul lui Arsenal, Aaron Ramsey, este cunoscut si ca Grim Reaper-ul fotbalului. De fiecare data cand acesta marcheaza un gol, o celebritate moare.

Prima victima a acestuia a fost Osama bin Laden care a murit pe 1 mai 2011 dupa ce Ramsey a inscris intr-un meci impotriva lui Manchester United. Lumea s-a bucurat la momentul acela, dar apoi au urmat si alte victime.

Steve Jobs a murit pe 2 octombrie 2011 cand galezul a marcat impotriva lui Tottenham. Atunci oamenii au realizat ca blestemul lui Ramsey nu este unul bun in totalitate.

Pe 19 octombrie 2011 a murit Muammar Gaddafi, dupa ce Arsenal a invins-o pe Marseille in
UEFA Champions League prin golul lui Ramsey.

Si lista continua. Dupa fiecare meci in care Ramsey a marcat, o personalitate a murit. Pe aceasta lista se afla vedete precum Whitney Houston, Paul Walker, Robin Williams si David Bowie.

Ultima lui victima a fost pe 5 martie 2016, dupa egalul cu Tottenham. Nancy Reagan sotia lui Ronald Reagan a trecut in nefiinta.

Este evident ca Aaron Ramsey este un adevarat pericol pentru omenire, iar acesta este rugat de catre ONU, dar si de alte organizatii ale lumii sa nu mai inscrie goluri.

Ion Iliescu l-a sunat deja pe Vladimir Putin si l-a rugat sa il faca pe Ramsey prim-ministru al Moldovei astfel incat sa nu mai poata da goluri.

Statele Unite ale Americii este gata sa inceapa un razboi cu Anglia daca aceasta nu va lua masuri.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.