Acasa la Nicolae Stanciu >> Ce nazbatii facea perla lui Becali in copilarie

Inainte de a fi jucatorul celor de la FCSB si de a deveni noua speranta a nationalei, Nicusor Stanciu a avut o copilarie frumoasa, la tara. Trolosport a fost la casa parinteasca a lui Stanciu si a aflat multe povesti amuzante chiar de la mama fotbalistului.

Nicusor nu a fost un copil linistit. Din contra! Fugea de acasa pentru a se duce la fotbal, spargea geamuri sau pleca la furat de fructe.

“A fost mai nazbatios asa. Niciodata nu-l gaseam acasa. Fugea cu copii sa joace fotbal si se intorcea seara. Intr-o zi, cand m-am intors de la munca, m-am dus in livada si am gasit toti pomii vopsiti in rosu si albastru. De mic a fost stelist! Cel mai rau a comis-o cand m-am trezit la poarta cu aia de la PETA cu protectia animalelor, ca el lua la suturi orice. Pentru el totul era minge. I-a tras un sut pisicii odata de a spart geamul si m-am trezit cu pisica in brate. Cea mai fericita zi pentru mine a fost cand a semnat primul lui contract profesionist si a plecat de-acasa”, ne-a povestit Eli Stanciu.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.