A ajuns mare! Omul care ii tinea umbrela lui Becali in 2003, o tine acum miliardarilor precum Abramovich sau Bill Gates

gigi becali umbrela

Se intampla in 2003, la una dintre primele aparitii ale lui Gigi Becali la televizor. Doar un flacau pe atunci, Florin Bizdoaca avea sansa sa ii tina locul colegului sau bolnav al carui principal scop era sa il protejeze pe patronul sau de ploaie. Nu avea experienta, era pentru prima data cand facea acest lucru pentru o personalitate importanta, dar cu toate astea si-a luat inima in dinti si a facut-o, chiar foarte bine. Astazi, Florin tine umbrela pentru oameni importanti din intreaga lume.

“Da, imi aduc aminte de primul meu job in cariera de “Umbrella Holder” asa cum o numim noi in bransa. Domnului Becali i-a placut cum m-am descurcat asa ca mi-a oferit o pozitie de entry-level pe care am acceptat-o pe loc. Am castigat experienta cu fiecare ploaie pe care Dumnezeu a incercat sa o presare pe scalpul dansului. Dupa un an, domnul Tiriac mi-a oferit un contract. Mi-a fost greu sa plec de la Becali dar am facut-o. De aici, am inceput sa cunosc oameni noi, si astfel am ajuns sa tin umbrela pentru miliardari precum Roman Abramovich, Bill Gates, Donald Trump si chiar Vladimir Putin de cateva ori” a declarat Florin pentru Trolosport.

Chiar daca acum are mai multi bani decat primul sau patron, Florin spune ca averea nu l-a schimbat deloc: “Imi place ceea ce fac, si o fac bine. Nu voi lasa niciodata banii sa ma schimbe. Poate pe viitor, cand voi obosi de la atata ploaie, imi voi lua si eu un baiat tanar, asa cum am fost eu, pe care il voi invata tainele meseriei de “Umbrella Holder”.

VIDEO: Primul job al lui Florin:

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.