“Asa suntem noi gigantii fotbalului, jucam doar intre noi”, a declarat Burleanu inaintea amicalului cu Olanda

razvan burleanu

Pe 14 noiembrie va avea loc amicalul echipelor care au fost eliminate de la Campionatul Mondial. Razvan Burleanu tinut o conferinta de presa in care ne-a mai linistit si ne-a facut sa ne dam seama de ce nu ne-am calificat. Suntem prea buni!

“Se mai intampla sa nu te califici, echipa mare fiind. Vedeti ca nici Olanda nu s-a calificat. Asa suntem noi gigantii, cateodata avem nevoie sa mai jucam si intre noi si sa nu intram in aceeasi oala cu clelalte echipe. Asa ne diferentiem de tarile care nu stiu decat trofee, goluri si bani. Echipele adevarate au o valoare care nu poate fi masurata in goluri, ci in atitudinea de nepasare asupra evenimentelor Mainstream cum ar fi Campionatul Mondial” a declarat Burleanu.

“Suntem alaturi de fratii nostri olandezi! Stim cum este sa mai pierzi din cand in cand” a adaugat presedintele FRF.

1 Comentariu

  1. Siciliano

    octombrie 26, 2017 at 12:47 pm

    Bagamias pl in nevastata burlene care ti.ai facut dantura cu prima de calificare futu.ti familia matii de inapt de impertinent …meriti bataie televizata…distrugi fotbalul romanesc …cum plm se poate ca fotbal pe plaja in sala si feminin sa voteze si sa ia decizii pt divizia a…futu.ti pe mata aia femeia de servici a lu basescu care o futea la cotroceni

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.