Barbatii din Romania pregatesc buncarele anti-borciene dupa ce s-a aflat ca milionarul ar putea fi eliberat

buncar anti-borcian

In prima instanta, Cristian Borcea a primit o decizie favorabila cu privire la eliberarea conditionata. Milionarul ar putea fi eliberat peste cateva zile din inchisoare ceea ce i-a facut pe barbatii din Romania sa apeleze la planul de urgenta, si anume “buncarele anti-borciene”.

Construite la 4 metri sub pamant, aceste cladiri subterane sunt menite sa il tina la distanta pe masculul care nu rateaza nicio femeie, chiar daca este inchis intr-un penitenciar. Cei mai iscusiti au reusit sa creeze adevarate locuinte cu apa calda, curent electric si chiar internet. Cel mai important atribut al unui buncar este insa sistemul de ventilatie. Acesta trebuie creat in asa fel incat aerisirea sa se faca la o distanta de cel putin 1 km intrucat Borcea poate sa simta feromonii emisi de femei de oriunde ar fi, insa daca mirosul acestora este concentrat in alta parte, masculul este indus in eroare.

“Sunt cu nevasta-mea de 25 de ani. Poate nu mai arata ea ca in tinerete, dar face o ciorba de burta de te lingi pe degete. N-o sa permit sa vina unu’ ca Borcea sa mi-o fure” a declarat Nea Sandu, sudor de meserie (foto).

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *