Cristian Tudor Popescu a intrat pe teren la meciul lui Halep si i-a aratat el cum se joaca tenis

Simona Halep a jucat astazi primul meci de la Roland Garros impotriva japonezei Nao Hibino. Inceputul meciului a fost unul prost pentru Simona, aceasta pierzand primul set cu 6-2.

Cristian Tudor Popescu, prezent si el la meci, s-a enervat foarte tare in momentul in care a vazut ca romanca noastra pierde, asa ca la inceputul setului al 2-lea, a intrat pe teren si i-a dat o lectie de tenis Simonei Halep.

„A fost incredibil! Domnul acesta chel a intrat dintr-o data pe teren, i-a luat racheta din mana Simonei si a inceput sa serveasca. Japoneza nu a avut nicio sansa! Omul servea cu o putere extraordinara, lovea mingea numai la misto, pe la spate, pe sub picior. La un moment dat a pus un scaunel  in mijlocul terenului si lovea mingile stand jos. A fost grozav” a declarat un spectator prezent la meci.

CTP le-a dovedit tuturor ca are dreptul sa o critice pe Simona atunci cand joaca prost, el invingand-o pe Nao Hibino in ambele seturi cu 6-0 si 6-0.

1 Comentariu

  1. mihai

    mai 23, 2016 at 5:07 pm

    A inceput sa joace atat de prost Halep incat chiar si Cristian Tudor Popescu poate sa o bata, asta dincolo de pamfletul vostru.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.