Daca Argentina va fi primita in zona UEFA, Romania va cere transferul la Oceania! “Defilam in preliminarii si ajungem la mondial!”

romania

Dupa ce argentinienii au plans ca niste virgine batjocorite si parasite la Copa America, umbla vorba prin targ cum ca cei de la UEFA le-au propus sa joace pe viitor in Liga Natiunilor.

Messi si compania au declarat ca iau in calcul sa nu se mai inscrie la editia urmatoare a Cupei Americii, iar daca ar fi sa participe la Nations League, inseamna ca am putea avea parte de un Euro cu Argentina printre pretendentele la titlu. Totusi, aceasta masura ar putea fi una salvatoare chiar pentru Romania.

“Mi se pare o absurditate, dar daca se va intampla, le cedam noi locul! Avem documentatia deja pregatita pentru a ne cere transferul in zona Oceania. Jucand in cadrul preliminariilor CFO, putem ajunge din nou la Mondial, fara probleme”, a declarat un oficial FRF.

Daca ar juca in zona Oceaniei, Romania le-ar avea ca adversare pe Papua Noua Guinee, Noua Caledonie, Tahiti, Samoa, Noua Zeelanda, Insulele Solomon, Fiji si Vanuatu.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.