Din obisnuinta, Ronaldo a cazut si el la faultul lui Benatia asupra lui Vasquez

Juventus a fost la un pas de a se califica in semi-finalele UEFA Champions League. Italienii au pierdut in ultimul moment al partidei atunci cand Benatia a faultat in careu un jucator al lui Real Madrid. Desi a fost contestat de multi, faultul a fost unul destul de dur, motiv pentru care doi jucatori au cazut, Vasquez si Cristiano Ronaldo. Desi primul dintre ei a avut motive cat de cat credibile sa cada, portughezul s-a aruncat pe jos din obisnuinta si a inceput sa urle de durere.

“A fost o faza comica. L-am vazut pe Ronaldo cazand in acelasi moment cu Vasquez si urland de mama focului ca a fost fault si ca Benatia i-a rupt piciorul. Dupa cateva secunde si-a dat seama ca nu el a fost atins si s-a ridicat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. A asteptat totusi ca arbitrul sa dicteze lovitura de la 11 metri” sustine un suporter de la peluza.

Norocul atacantului a fost acela ca Buffon se certa cu arbitrul si il tinea ocupat. Altfel ar fi vazut semi-finalele alaturi de Messi, in fata televizorului.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *