DNA introduce programul ”Prima Condamnare” in care Marian Iancu va executa un an de inchisoare de la noii condamnati

Vesti bune pentru oamenii fotbalului si nu numai. Laura Codruta Kovesi a anuntat ca anul acesta va implementa un nou program menit sa ajute noii condamnati.

Incepand din luna iunie, oricarui inculpat care va primi inchisoare cu executare si care nu a mai avut nicio alta condamnare pana in prezent, i se va reduce automat 1 an, adaugandu-i-se astfel fostului patron al lui Poli Timisoara, Marian Iancu.

“Trebuie sa ii ajutam pe oamenii care nu au mai fost niciodata in inchisoare. Poate unii dintre ei au facut o greseala si chiar vor sa se reabiliteze. Marian Iancu oricum are de executat 24 de ani asa ca nu cred ca se va supara daca mai primeste cativa” a declarat Codruta Kovesi.

Reducerea pedepsei se va aplica doar in cazurile de coruptie sau alte fapte care apartin jurisdictiei Directiei Nationale Anti-Coruptie.

1 Comentariu

  1. radu

    mai 13, 2016 at 11:49 am

    E adevarat ca a gresit si furat mult Marian Iancu dar parca i-au dat prea multi ani de inchisoare in comparatie cu altii care au comis mai multe infractiuni si scapa cu doar cativa ani de inchisoare.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.