Doliu pentru Romania si pentru Emeric Jenei! A murit… (nu el)

Din pacate aceasta este o zi trista pentru marele antrenor roman care a adus Cupa Campionilor la Bucuresti in 1986. O persoana draga lui a murit in aceasta dimineata. Emeric Jenei ne-a povestit mai de mult cum a intalnit un domn chiar la Sevilla in ziua meciului istoric facut de Steaua Bucuresti.

“A venit la mine un domn distins si s-a prezentat ca fiind un mare admirator. Era roman si venise tocmai din Barcelona pentru a sustine echipa noastra bucuresteana. Am dat mana cu el si am vorbit vreme de vreo 5 minute. Mi-a spus si cum il cheama, dar am uitat dupa cateva secunde pentru ca ma gandeam cum o sa ma impuste Ceausescu daca nu duc trofeul acasa. Am tinut legatura prin scrisori dar nu l-am mai vazut de atunci si nu am mai auzit nimic de el de vreo 3 ani. Astazi insa am primit o scrisoare in care zicea ca a avut sotia sa o verisoara care avea o prietena foarte buna si… din pacate cainele acesteia a trecut la cele sfinte. M-am intristat cand am auzit ce a patit unul dintre cei mai buni necunoscuti din viata mea. Sunt in doliu…” ne-a marturisit Emeric Jenei.

Suntem alaturi de unul dintre cei mai mari antrenori ai Romaniei in aceste momente grele, insa nu ne vom mai folosi de orice stire de c***t pentru a face clickbait la fel ca celelalte site-uri de stiri.

1 Comentariu

  1. Alex

    septembrie 26, 2017 at 11:04 am

    Sunteti cei mai tari !!!!!!!!! Imi faceti zilele mai vesele !!!! ????

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *