Dupa succesul transferului lui Arsenie Boca, patriarhul Daniel va mai cumpara doi sfinti

Orice achizitie a unui jucator reprezinta un risc. Acelasi risc si l-a asumat si Patriarhul Daniel in momentul in care a decis sa il cumpere pe Arsenie Boca. Oamenii ar fi putut sa il respinga pe tanarul sfant, iar incasarile B.O.R. ar fi putut scadea drastic, dar fiind un manager exceptional, Daniel nu s-a lasat si a reusit astfel sa aduca clubului profituri uriase de zeci de milioane de euro.

„Credeti ca Florentino Perez nu a avut dubii atunci cand l-a cumparat pe Cristiano Ronaldo pentru 90 milioane de euro la Real Madrid? Ba sigur ca a avut. Dar daca nu risti nu castigi. Acelasi lucru a facut si preafericitul. A riscat si a castigat. A investit bani buni in Arsenie Boca si s-a dovedit a fi o investitie excelenta.” a declarat un reprezentant Transfermarkt.

B.O.R. va mai cumpara in viitorul apropiat doi sfinti. Sfantul Gaetano dei Conti di Tiene de la Biserica Catolica pentru 50 milioane de euro si Sfantul Columbanus de la Biserica Irlandeza pentru 35 milioane de euro. Asadar, credinciosi pregati-va, pentru ca urmeaza o serie lunga de cantonamente cu moaste in toata tara.

1 Comentariu

  1. ionel

    mai 17, 2016 at 1:39 pm

    Patriarhul Daniel este invidiat si de cei mai mari oameni de afaceri de la noi din tara la ce afaceri invarte el. Mai ales asta cu Arsenie Boca a depasit cred ca si cele mai mari asteptari ale lui.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.