EXCLUSIV! Florin Andone, amenintat cu moartea de un tanar! Ce l-a suparat pe barbat!

andone

Atacantul roman Florin Andone a cerut ajutorul autoritatilor dupa ce a primit amenintari cu moartea din partea unui tanar din Romania.

Amenintarile au inceput acum mai bine de 10 ani, insa fotbalistul nu le-a bagat in seama. Totusi, in ultimul timp problema a devenit serioasa, telefoanele si mesajele inmultindu-se, agresorul vizand si familia sportivului. Conform surselor Trolosport, totul ar fi pornit de la o domnisoara, care era, la momentul respectiv, iubita agresorului, al carui nume este inca necunoscut. Chiar si dupa tot acest timp, tanarul il uraste de moarte pe Florin Andone pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu respectiva domnisoara.

“Amenintarea este cat se poate de reala si o tratam cu maxima seriozitate. Datorita unei filmari, am intrat in posesia imaginilor cu tanarul care l-a amenintat pe Florin Andone si in prezent desfasuram procesul de identificare a faptasului. Nu stim momentan prea multe, decat ca mai e implicat un anume Nini…”, a declarat inspectorul care a preluat cazul.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.