Foame de bani! Pensionarul Gavrila Caineros, dat in judecata de catre Dinamo! “Orice banut e binevenit!”

dinamo

Dinamo incearca din rasputeri sa se salveze de faliment, insa ultima isprava a cainilor rosii le intrece pe toate!

Nea Gavrila Caineros, un pensionar din Botosani, s-a trezit zilele trecute cu o hartie in cutia postala. Mare i-a fost mirarea cand si-a pus ochelarii si a citit ce era de fapt: chemare in judecata din partea clubului Dinamo Bucuresti! Mai exact, “alb-rosii” ii cereau plata unor daune pentru ca ani de zile batranul a folosit numele de “caineros” fara acordul lor.

“Mi-am facut cruce cand mi-am pus ochelarii si am citit! Cica nu le-am cerut acordul… pai, mai taica, pe mine ma cheama asa de 86 de ani, de cand m-am nascut! Am pensie de la CAP de 670 de lei! Ce sa le dau? Sper sa mai traiesc, macar sa apuc sa-i vad in faliment!”, a declarat octogenarul.

Conducerea clubului din Stefan cel Mare ramane insa de neinduplecat si este hotarata sa mearga in continuare cu demersul.

“Situatia este critica la club! Orice banut e binevenit! Ce daca e pensionar? Nu-i convine, sa-si schimbe numele! Dar tot trebuie sa ne plateasca pentru cei 86 de ani in care l-a folosit!”, a fost replica celor de la Dinamo.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.