Gheorghe Funar explica cum i-a furat Beckenbauer Balonul de Aur lui Dobrin!

Dupa ce saptamana trecuta a explicat cum a furat Einstein teoria relativitatii de la Mihai Eminescu, fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, revine cu o noua teorie, conform careia Nicolae Dobrin ar fi trebuit sa ia Balonul de Aur in 1972 si nu Franz Beckenbauer!

Fostul lider PRM ne-a explicat cum in spatele deciziei din 1972 au stat masonii si cum evreii l-au omorat pe Dobrin.

“Dobrin a fost un geniu! Dupa Dumnezeu, Iisus si Pele, se situeaza imediat Dobrin ca genialitate. Stiati ca romanul Nicolae Dobrin trebuia sa ia in 1972 Balonul de Aur? Stiu toate astea de la un antrenor din Azuga. Dar nemtii ce-au facut?! Au vrut sa aiba si ei un fotbalist recunoscut international si, invidiosi pe genialitatea lui Dobrin, l-au lucrat pe al nostru si l-au pus in fata pe escrocul de Beckenbauer! Pai cum sa iei tu mai Beckenbauer balonu de aur? Poti tu sa driblezi, sa sutezi? Nu poti, ca esti handicapat!

Mai mult, Dobrin a fost asasinat de catre evrei! Chiar credeti minciunile alea ca a murit de cancer la plamani? Prostii dom’le, inventii… Era sanatos tun! Dar ce au facut evreii? I-au bagat mercur in sprit pana l-au omorat!”, a declarat Gheorghe Funar.

Din pacate domnul Funar a fost nevoit sa se intoarca in celula inainte de a ne dezvalui mai multe adevaruri tulburatoare.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.