Ianis ii calca pe urme tatalui: Poate ramane corigent la Limba si literatura romana

Exista o vorba din popor care spune ca aschia nu sare departe de trunchi si care este, in cele mai multe cazuri, adevarata. Asa s-a intamplat si cu fiul marelui fotbalist roman Gheorghe Hagi, Ianis. Nu va speriati, nu e vorba de fotbal, pentru ca mai are enorm de mult de muncit pentru a ajunge la nivelul tatalui sau. Ianis e foarte aproape insa de a ramane corigent la Limba romana, aceasta problema fiind la ordinea zilei pentru Hagi senior in perioada liceului.

Desi multi rad de el si il arata cu degetul, profesorul de filosofie ii sare in ajutor lui Ianis. ”Nici vorba sa fie limitat! Ianis e de fapt un copil talentat si inzestrat cu o capacitate intelectuala atipica. Cum se face ca la mine are numai 10 pe linie? Daca nu s-ar preocupa de fotbal atat de mult, ar putea ajunge un mare filosof. Pai, sa va spun: am intrebat odata clasa de ce in univers exista bine. Nimeni nu a stiut sa raspunda! Numai Ianis a ridicat mana si mi-a dat raspunsul genial: ca sa nu fie rau! Extraordinara minte!”, a declarat Emil Ciorap, profesorul de filosofie al lui Ianis Hagi.

1 Comentariu

  1. oana

    aprilie 15, 2016 at 11:53 am

    Normal ca aschia nu sare departe de trunchi! La ce cultura are Hagi ce educatie vroiati sa ii dea copilului? era de asteptat ca si asta micu’tot agramat va fi dar speram sa ii calce pe urme lui Hagi si la performantele sportive

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.