Incredibil! FCSB a transferat un jucator care a jucat 13 minute in Premier League

transferuri fcsb 2018

FCSB a reusit sa puna mana pe un adevarat giuvaier. Dick Mick este un jucator de 34 de ani care a jucat in cel mai popular campionat din lume.

Atacantul si-a inceput cariera la Canvey Island in Liga a 4-a engleza unde a jucat 10 ani si a reusit sa inscrie aproape 3 goluri, dupa care s-a transferat intr-o liga superioara, la Bury (League 2). A crezut ca este transferul vietii lui, insa un an mai tarziu a fost imprumutat la Huddersfield, care ulterior a promovat in Premier League. Intamplarea face ca atat Bury cat si cei de la Huddersfield au uitat de el, iar intr-o zi, antrenorul celei din urma l-a confundat cu alt jucator si a decis sa il introduca intr-un meci impotriva celor de la Cardiff.

Dick a reusit sa joace 12 minute si 23 de secunde in acel meci, pana cand antrenorul si-a dat seama ca l-a confundat si l-a inlocuit. Dupa aceasta isprava, Dick a ramas fara echipa si a ajuns la FCSB gratis. “Un adevarat chilipir pentru un jucator de calibrul acesta”, au apreciat jurnalistii sportivi.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.