Lovitura pentru Messi! Nu va mai putea sa se angajeze din cauza cazierului

Jucatorul Barcelonei a fost condamnat la 21 luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda fiscala intre anii 2007-2009. A fost foarte aproape de a primi o pedeapsa cu executare dar glontul i-a trecut pe langa ureche.

Din pacate pentru el, Messi va ramane cu cazierul patat si ii va fi foarte greu sa isi gaseasca un loc de munca in momentul in care se va lasa de fotbal. Chiar si cei de la McDonalds au o politica foarte stricta cand vine vorba de angajati si nu accepta oameni care au antecedente penale.

Probabil isi va gasi un loc de munca la negru, asa cum fac multi imigranti din tari precum Argentina, Columbia sau Brazilia. Messi va fi nevoit sa se trezeasca la 5 dimineata si sa astepte la un loc cu ceilalti zilieri o masina care sa ii duca pe camp la plantat porumb.

3 Comentarii

 1. radu

  iulie 7, 2016 at 1:29 pm

  Buna gluma dar Messi nici nu ar avea motive sa vrea sa se angajeze vreodata.

 2. andrei

  iulie 7, 2016 at 2:46 pm

  Messi este un jucator foarte bun si sunt sigur ca va trece cu bine si peste problemele astea.

 3. David

  iulie 9, 2016 at 12:04 pm

  Misto, chiar misto.
  Doar ca s-a dat cu bata-n balta la final. Argentina si Brazilia nu prea dau imigranti ilegali, d-aia ii primesc toti fara viza. Columbienii, peruanii, romanii – da.
  E nasol ca faci poante (misto) despre superficialitatea tuturor si o dai cu batul in balta tot din aroganta si din superficialitate.
  Si nu e pamflet sau umor sau o gluma pe care o iau eu in serios. E prost.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.