Mai multi dinamovisti au ajuns in custi dupa ce Andreea Marin a chemat hingherii in Stefan cel Mare

Haos pe stadionul cainilor rosii. Se pare ca Andreea Marin a inceput un adevarat razboi impotriva cainilor maidanezi. Aceasta nu rateaza nicio ocazie sa sune la hingheri atunci cand aude latraturi. De data asta insa, a mers prea departe.

Nefiind o cunoscatoare a fotbalului romanesc, zana suprizelor a sunat la ASPA in momentul in care a auzit ca niste caini rosii au antrenament in Stefan Cel Mare si le-a facut o surpriza de toata frumusetea. 5 dube ale hingherilor au ajuns in mai putin de 10 minute la stadionul din groapa. Au parcat masinile in graba si au inceput sa alerge inarmati cu plase si tranchilizante catre saracii fotbalisti dinamovisti care isi vedeau de antrenament.

Majoritatea dintre ei au scapat doar cu niste zgarieturi din cauza instrumentelor folosite pentru a-i prinde, dar cativa mai ghinionisti, cum ar fi Steliano Filip sau Gnohere au fost tranchilizati si bagati in custi. Acestia isi asteapta stapanii la sediul ASPA pentru a-i revendica. Daca acestia nu vor aparea, ei vor fi castrati si dati spre adoptie.

„Ma doare in c*r de Dinamo. Eu tin cu turcii” a declarat diva.

1 Comentariu

  1. cosmin

    iulie 5, 2016 at 11:36 am

    Scandalul asta cu Andreea Marin mi se pare o mare prostie. Lucrurile sunt foarte simple dar ca de obicei se face mare tam-tam din orice.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.