Manchester United, Arsenal si AC Milan vor da probe pentru Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic nu isi va prelungi contractul parizienii de la PSG. Astfel, suedezul a inceput cautarile pentru viitorul sau club. De fapt, cluburile mari din Europa au inceput sa il caute pe Zlatan, si vor fi nevoite sa treaca de niste probe pentru a-l convinge sa semneze.

Trei dintre cele mai titrate cluburi, Manchester United, Arsenal si AC Milan vor participa la un concurs cu probe create chiar de Ibrahimovic.

Prima proba consta intr-un quiz de tip trivia despre viata lui in care patronii celor trei cluburi se vor bate pentru a raspunde corect la intrebari. Vor avea si o ciuperca pe care vor trebui sa apese pentru a raspunde cat mai repede.

“Cu ce parte a corpului nu a dat niciodata gol Zlatan?” sau “Cati centimetri masoara nasul lui Zlatan?” sunt doar doua dintre potentialele intrebari.

A doua proba va consta in duble. Care patron poate sa faca mai multe duble cu mingea.

Cea de a treia, dar nu cea din urma.  Patronii celor 3 cuburi se vor imbraca in bufoni si vor trebui sa il amuze pe suedez.

La sfarsitul celor trei probe, Ibra va calcula punctajul si va face o alegere, dar nu pe baza punctajului, doar e Zlatan si poate sa faca ce vrea.

1 Comentariu

  1. mihai

    mai 12, 2016 at 1:10 pm

    Radeti voi de el sau nasul lui dar daca am avbea si noi cativa jucatori ca Ibrahimovic, fotbalul romanesc ar ajunge departe.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.