Mayweather si McGregor se vor lupta in octagon, dar cu aceleasi reguli ca la box

Multa lume credea ca acest meci nu va mai avea loc niciodata, dar se pare ca s-au inselat. Mayweather si Conor Mcgregor se vor lupa din nou, dar de data aceasta pe un ring de UFC. Daca initial era vorba ca meciul sa se desfasoare in conditiile clasice ale luptelor in custi, la insistentele pugilistului american s-a stabilit ca tot regulile boxului vor fi aplicate.

“Lui Floyd nu i-a convenit ca in ring sa se foloseasca picioarele pentru ca sunt niste organe neigienice asa ca am reuntat la asta. De asemenea nu i se pare normal ca lupta sa se duca la sol unde sunt foarte multi microbi, asa ca vor lupta doar din picioare. Pumnii fara manusi nu i-au parut o idee prea buna pentru ca cineva s-ar putea rani grav, deci se vor folosi manusi de box. Nu in ultimul rand, lupta va avea 12 reprize ca sa fie mai entertaining” a declarat agentul lui Mayweather.

Cu alte cuvinte, va fi acelasi meci de box care s-a mai disputat intre cei doi in august, dar de data asta va fi pe un teren nou pentru Mayweather. O adevarata provocare pentru american.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.