Meseria l-a costat casnicia. “Jurnalist” sport.ro, parasit de nevasta!

Munca de jurnalist era, pe vremuri, una destul de solicitanta. Trebuia sa fii tot timpul in alerta, sa mananci pe fuga, sa pandesti subiectele si sa fugi de acasa cand se intampla ceva important. Odata cu trecerea spre online insa, meseria de jurnalist a ajuns la indemana oricui, s-a simplificat, insa si acum exista dezavantaje.

A simtit-o pe propria piele jurnalistul site-ului de divertisment sport.ro, Aurel Cocarlan. Nevasta lui Aurel nu a mai suportat chinul, si dupa doar doi ani de casnicie a bagat divort.

“Nu mai suportam! Era doar de un an acolo, insa sport.ro l-a transformat! Avea tot timpul o privire tampa si folosea obsesiv cuvinte ca SOC, UIMITOR sau N-O SA-TI VINA SA CREZI. Spre exemplu intr-o dimineata l-am rugat sa isi faca singur sandwichurile pentru munca si s-a intors la mine si mi-a zis: “INCREDIBIL! Nu mai avem paine!” sau alta data mi-a spus “UIMITOR! Te-ai ingrasat”. Nici macar sex nu prea mai faceam. Si cand faceam, dupa 30 de secunde se uita cu o privire de nebun la mine si imi spunea: “NU O SA-TI VINA SA CREZI! Mi-am dat drumul!” Nu mai rezistam. Sper ca divortul sa-l trezeasca la realitate!”, povesteste fosta doamna Cocarlan.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.