Numai ghinioane! Dupa ce a fost eliminat de la Euro, lui Tata Puiu i s-a stricat si pagerul

Se pare ca momentele grele nu se mai termina pentru generalul Iordanescu. Eliminarea din urma cu o luna de la Euro 2016 i-a adus numai necazuri si vorbe urate antrenorului roman si pare ca acestea nu se mai termina.

Dupa ce a fost concediat, injurat si chiar amenintat cu moartea de catre suporteri, i s-a stricat singurul mijloc de comunicare pe care il avea, si anume pagerul. Un Unication din 1991, care inca functiona perfect. Din pacate, in timp ce mergea la proceduri, l-a scapat in mijlocul drumului in momentul in care a ales sa traverseze in mod periculos strada printr-un loc nepermis. O masina de pompieri a trecut cu viteza si a distrus singura legatura a lui Tata Puiu cu tehnologia.

Acum va trebui sa apeleze la lucruri diavolesti pentru a mentine contactul cu lumea, poate chiar la un smartphone. Nici nu va fi greu de convins avand in vedere ca exista o aplicate cu Arsenie Boca atat pe Android cat si pe Iphone.

1 Comentariu

  1. sorin

    iulie 27, 2016 at 3:56 pm

    Se pare ca nu mai au nici un efect mataniile pe care le poarta mereu cu el ca prea ghinionist este in ultima vreme Iordanescu.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.