Oamenii fotbalului romanesc au format o coada la FRF pentru a-l injura pe Christoph Daum

Se pare ca numirea lui Daum la Nationala a suparat mai toti oamenii fotbalului Romanesc. „E un drogangiu si un prostituat” a declarat Becali, sau „lui ii place sa traga pe nas” sustine Florin Prunea. Cea mai tare declaratie a fost insa a lui Cornel Dinu care a spus ca ”are o față de Fuhrer tăvălit după ce explodează grenada și se varsă benzina peste el”.

A devenit deja o moda aducerea de injurii la adresa lui Daum. S-a format o coada la FRF, unde cei mai cunoscuti presedinti de club, antrenori si jucatori vor sa isi exprime parerea despre antrenorul neamt. Unii chiar au venit cu bastoane, ziare sau cu pliciuri pentru a-l pocni pe Daum daca indrazneste sa zica ceva.

„Da-l dreacu de neamt, ca a tras pe nas toata viata si acum vrea sa vina la noi la nationala sa antreneze jucatorii astia. Pai astia sunt deja prajiti, ce sa mai faci cu ei” a izbucnit pana si Razvan Burleanu.

2 Comentarii

  1. mihai

    iulie 7, 2016 at 1:23 pm

    De ce sa il injure pe Daum? oricum nu rezolvam nimic doar cu cateva injuraturi si oricum avem oameni mult mai rai decat el in fotbalul romanesc.

  2. cosmin

    iulie 7, 2016 at 2:49 pm

    Tipic romanilor……

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.