Pentru nostalgici! A aparut CD-ul cu injuraturi folosite pe stadioane in anii 1980-2000

Fotbalul s-a schimbat, dar odata cu el s-au schimbat si injuraturile. Oamenii care duc dorul acelor vremuri, dar si tinerii insetati de cunoastere vor putea sa se intoarca in trecut prin ascultarea CD-ului audio „Nu se mai injura ca pe vremuri… A da, si nici fotbal nu se mai joaca…”

Cd-ul va contine compilatii de cuvinte obscene sau doar jignitoare rostite de jucatori celebri precum Hagi, Lacatus sau Dan Petrescu, dar si de antrenori sau suporteri.

„F**u-va muma-n c*r sa va f*t” sau „Mariuse, tu-ti ceara m*-tii” sau ”daca Piturca ajunge antrenor la nationala vreodata, o sa belim crampoanele” sunt doar cateva dintre injuraturile prezente pe CD.

Este conceput ca o poveste aranjata in ordine cronologica in functie de meciuri si de evenimente. Naratorul este nimeni altul decat Ilie Dumitrescu, al carei voci nu poate fi confundata. Este ideal de ascultat cand conduceti prin traficul din Bucuresti intrucat are un efect calmant.

1 Comentariu

  1. ionut

    aprilie 20, 2016 at 12:49 pm

    Bine ales acest titlu. De injuraturi nu ducem lipsa nici acum dar noi avem nevoie sa se joace fotbal dar generatia de aur a fost doar una si va fi aproape imposibil de egalat.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.