Razvan Burleanu a anuntat urmatorul antrenor al nationalei! Un om cu 10 ani vechime in antrenorat

Conditia pe care noul antrenor va trebui sa o indeplineasca este aceea de vechime. Acesta trebuie sa aiba cel putin 10 ani experienta in antrenorat.

Marcelino este un baiat de 13 ani din Bucuresti, care isi petrece majoritatea timpului jucand jocuri cu fotbal pe calculator. Asta cand nu il streseaza mama lui cu lucruri inutile cum ar fi mancatul sau temele.

Marcel Dobrica, pe numele lui adevarat, a inceput sa joace Football Manager inca de la varsta de 3 ani. A antrenat echipe precum Chelsea, Real Madrid, sau Juventus, dar si nationale cum ar fi Brazilia sau Spania. Razvan Burleanu a ramas impresionat de CV-ul acestuia si a luat decizia de a-l inscauna pe loc.

„Experienta lui ne-a dat pe spate. A castigat 23 de trofee Champions League, 72 de titluri de campion, si alte sute de cupe. A transferat jucatori precum Hazard, Neymar si chiar a reusit performanta de a il cumpara pe Lionel Messi la Real Madrid. E drept ca a trisat putin, dar cine nu are nevoie de un trisor, mai ales in Romania?” a declarat Razvan Burleanu.

Negocierile au durat 2 zile, dar pana la urma s-a ajuns la un acord. Marcelino va antrena nationala Romaniei, dar nu in zilele in care are Limba Romana si Matematica la scoala, intrucat are note foarte proaste si s-ar putea sa fie pedepsit daca nu isi indreapta situatia.

1 Comentariu

  1. cristi

    noiembrie 14, 2016 at 12:37 am

    Caterinca :))

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.