RESPECT! West Ham isi schimba sigla! „Este un ciocanar adevarat!”

West Ham ofera exemplul perfect de respect pentru adversar, dupa ce a anuntat ca va schimba designul siglei. Clubul londonez si-a exprimat admiratia fata de antrenorul care a reusit sa le interzica grupele Europa League pentru al doilea an la rand si a anuntat ca pe emblema isi va face loc si chipul lui Marius Sumudica.

„Domnul Sumudica merita sa fie pe emblema clubului nostru pentru ca le-a aratat fotbalistilor nostri ce inseamna sa fii un ciocanar adevarat. Pai, pe unde ne-a prins, ne-a ciocanit! Merita respectul nostru!”, a declarat David Gold, unul dintre patronii lui West Ham.

2 Comentarii

  1. claudiu

    august 29, 2016 at 9:36 am

    Sumudica chiar merita sa fie emblema clubului! :)))

  2. marilena chioveanu

    august 29, 2016 at 12:37 pm

    Respect reciproc handbalul e handbal viata personala si o alege fiecare cum sa si o traiasca voi santeti o echipa valoroasa nu aveti de discutat si de n partit decat handbalulaveti nevoie sa ramaneti unite ptr cariera vs sa realizati noi performante ziaristii cand vor noutati senzationale sa l trimiti la plimbare nu i permiteti sa intre in viata intima a nimanui face discordie va dezbina ..,in rest imi place cum gandesti esti toate santeti frumoase vedeti va de sport in continuare in echipa unita ..,fiecare are rolul sau bine definit una daca cedeaza se duce de rapa totul..!succes si noi performante!

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.