S-a lasat cu bataie! Un grup de ultrasi periculosi i-a asteptat pe tricolori dupa meci!

ultrasi

Faptul ca au fost egalati pe final de meci cu Norvegia n-a fost cel mai rau lucru prin care au trecut elevii lui Cosmin Contra aseara. Dupa meci, in drum spre autocar, tricolorii au fost intampinati de un grup de ultrasi extrem de agresivi.

Un grup compact de ultrasi, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani i-a interceptat pe tricolori inainte de urcarea in autocar, i-a apostrofat, ba chiar i-a si lovit pe unii dintre fotbalisti. La un moment dat, unul dintre agresori, nervos ca s-a impiedicat din cauza firelor de la camerele presei si si-a rupt un dinte de lapte, a bruscat un reporter.

“Am crezut ca vom scapa de astfel de huligani dupa suspendare, dar se pare ca ne-am inselat! Sper ca cei vinovati sa fie gasiti si sa primeasca interdictie pe stadioane! Trei dintre jucatorii nostri au fost raniti grav! E inaccpetabil!”, au declarat surse din cadrul Federatiei.

“Asa ceva nu se poate! Pai, noi ne pierdem vremea, maine o sa fim morti de oboseala si o sa dormim cu capul pe banci la scoala si ei isi bat joc?! Ar trebui sa le fie rusine! A, si inca ceva! Mi-a zis tata sa spun ca-si baga p**a-n unguri!”, a declarat unul dintre ultrasii nervosi.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.