Satul de cicalitul prietenei sale, un barbat s-a insurat cu televizorul

Unii spun ca a mers prea departe, dar Florin Bizdoaca in varsta de 33 de ani considera ca a facut cea mai buna alegere din viata lui.

Satul de cicalitul prietenei sale in privinta timpului petrecut in fata canalelor de sport si de dorinta acesteia de a se uita la telenovele non-stop, Florin a hotarat ca trebuie sa faca o schimbare majora.

Intr-o dupa-amiaza, a venit de la munca, a trecut prin bucatarie pe langa concubina lui care deja incepuse sa remarce mirosul de bere si s-a dus direct in sufragerie. S-a asezat in genunchi, a scos un inel din buzunar si a cerut in casatorie televizorul care a acceptat imediat.

“Nu mai inteleg nimic. A intrat pe usa, nici buna ziua nu mi-a dat si s-a dus direct la televizor. Dupa ce l-a cerut in casatorie, a inceput sa sune oamenii sa ii invite la nunta. Pe mine nici macar nu m-a intrebat daca vreau sa vin” a declarat Rodica, prietena ghinionista.

“De cand s-a insurat cu el nici nu ma mai baga in seama. Doarme cu televizorul in pat, iar eu pe canapea. Mi-a zis ca va trebui sa ma mut in curand pentru ca Ecranica este geloasa…”

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.