Sedintele de spiritism ale lui Daum i-au sculat-o din morti lui Mitica Dragomir

christoph daum spiritism priapism

Gigi Becali a facut dezvaluiri in aceasta dimineata. Patronul lui FCSB spune ca un jucator de-al lui i-a povestit cum Daum facea spiritism in vestiarul nationalei si cum apela la cei morti pentru a-i ajuta echipa sa isi invinga adversarii. Din pacate insa nu prea i-a mers. Romania nu a reusit sa se califice in faza urmatoare a Campionatului Mondial, motivul fiind unul simplu. Christoph Daum nu a trezit mortii care trebuie.

De ceva timp, Mitica Dragomir acuza ca priapismul i-a revenit si ca nu poate scapa de el nicicum. Dupa dezvaluirile lui Becali, fostul presedinte LPF a facut conexiunea intre sedintele de spiritism ale lui Daum si boala lui Carol al 2-lea care il macina de o viata.

“Bai fratilor, va jur ca intr-o dimineata cand avea Romania meci cu Polonia am auzit niste voci in cap care vorbeau in germana. Nu mi-am dat seama pe moment ce e, suna asa a indemn de trezire si de mars si tot atunci am observat cortu’ din pantaloni. Mi-am pus mainile in cap. Nu stiu ce sa fac acum. Tre sa il sun pe neamtu’ asta sa vina sa-mi descante ca raman cu zombie-ul pe cap cate zile oi mai avea…” a declarat Mitica Dragomir.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *