Studiu! Daca femeile ar juca 5 seturi ar incepe sa se lupte in cat de bogat e iubi si cate numere il tine

O noua dezbatere a tinut internetul aprins zilele trecute. Multi sustin ca este sexist faptul ca femeile joaca doar 3 seturi la tenis in timp ce barbatii joaca 5, insa cercetatorii britanici au facut un studiu care dovedeste ca femeile nu ar trebui sa joace mai multe seturi pentru binele spectatorilor.

“Am pus in teren 3 specimene diferite de femei. Le-am pus sa joace cate 5 seturi atat pe zgura cat si pe iarba, iar rezultatul a fost mereu acelasi. Dupa al 3-lea set, au lasat rachetele de-o parte si au inceput o lupta psihologica. <Iubi ma duce la Paris luna viitoare si o sa stam la un hotel de 5 stele>, sau <Mie mi-a luat un bemveu rosu cu sclipiti>, sau <nu mai pot sa joc, sunt obosita pentru ca iubi mi-a dat 4 numere aseara> sunt doar cateva dintre replicile acide ale jucatoarelor” a declarat un expert in psihologia feminina.

Astfel, cercetatorii avertizeaza ca regulile sa ramana neschimbate daca vrem ca lumea tenisului sa ramana la fel, ba chiar sa scadem numarul de seturi la barbati pentru a nu mai exista discutii.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.