STUDIU. Suporterii CSA Steaua, comparati cu pestii de acvariu

steaua

Cercetatorii britanici au efectuat studii pe pestii de acvariu, pentru a incerca sa-si explice cum functioneaza memoria suporterilor CSA Steaua.

In cadrul studiului, cercetatorii au expus actinopterigii unor imagini din perioada 2004-2015, in care se sugera ca actuala FCSB ar fi Steaua si care erau insotite de o bobita de hrana. Apoi, peste cateva zile, le erau oferite doua bobite: una insotind o poza cu actuala FCSB, alta insotind o poza cu CSA Steaua, clubul Armatei. Peste 60 la suta o alegeau pe a doua.

“Rezultatul este de-a dreptul uimitor! O sa-l mai continuam, nu e finalizat studiul… dar am folosit si cativa voluntari care tin cu Steaua. Putem spune ca exista asemanari intre ei si pesti, pentru ca toti subiectii analizati tineau cu echipa lui Becali si s-au bucurat de semifinala de cupa Uefa din 2006 sau de reusitele cu Ajax sau Chelsea. Brusc, dupa decizia ICCJ din 2015, memoria li s-a sters. Chiar vrem sa urmarim pana unde merg aceste asemanari!”, a declarat profesorul care conduce cercetarea, Hristian Scrotariu.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.