SURPRIZA! Gnohere nu are 28 de ani! Ne-a pacalit pe toti!

Atunci cand a venit in Stefan cel Mare, atacantul cainilor-rosii, Harlem Gnohere, a declarat ca are 28 de ani. Cu totii stim insa ca jucatorii de culoare au obiceiul de a “intineri” in acte atunci cand ajung sa joace in Europa.

Oficialii dinamovisti l-au pacalit pe “Bizon”, spunandu-i ca vor sa-i faca un set de analize, insa au trimis sangele recoltat catre un laborator secret, pentru a stabili varsta exacta a fotbalistului. Tot stafful dinamovist a fost socat cand au venit rezultatele de la cercetatori. Se pare ca Gnohere are mult mai mult decat se credea, mai exact 41,258 de ani, fiind ultimul Neanderthalian in viata.

“Este foarte ciudat ca mai poate fi printre noi un neanderthalian. Pe de alta parte rezistenta marita la efort si raspunsurile monosilabice confirma rezultatele cercetatorilor. Trebuia sa ne dam seama! E o mare descoperire pentru stiinta, insa pentru noi este o pierdere. Cine il mai cumpara acum cand se stie ca e atat de batran? Poate doar AC Milan!”, a declarat Mircea Rednic.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.