Tine la imagine! Lupescu i-a angajat lui Raducioiu un profesor de limba romana!

Alegerile pentru sefia FRF se apropie cu pasi repezi, iar cei doi contracandidati, Razvan Burleanu si Ionut Lupescu isi ascut sabiile. Primul mizeaza pe faptul ca este actualul conducator al Federatiei si pe realizarile din cei patru ani in fotbalul romanesc, in timp ce al doilea mizeaza pe experienta de oficial UEFA si sprijinul generatiei de aur. Imaginea este foarte importanta in campanie, astfel ca nimeni nu isi permite pasi gresiti. De aceea, Ionut Lupescu a angajat un profesor de limba romana pentru Florin Raducioiu.

“Stim cu totii problema lui Raducioiu… El gandeste in romana, dar vorbeste in romtaliana. Normal ca Lupescu nu vrea sa se faca de ras cu el in campania pentru sefia FRF. E greu pentru ca trebuie sa o iau de la 0 cu el! Primul hop a fost sa-l invat sa dea buna ziua la lume, in loc sa zica “salve a tutti”! Mai avem de lucrat si timpul nu prea ne ajuta. Doar Dumnezeu poate face o minune in cazul lui!”, a declarat profesorul Diocletian Furtuna.

1 Comentariu

  1. presedinteee

    martie 9, 2018 at 6:22 am

    Mda……asta ar putea fi o stire adevarata si nu inventată…..ne aducem aminte cum a uitat raducioiu sa vorbeasca româneste cand a venit din italia

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *