Transferul lui Chipciu la Anderlecht a picat! Belgienii credeau ca transfera un jucator de la Steaua Rosie Belgrad

Mare a fost mirarea tuturor in momentul in care au auzit ca cineva vrea sa il cumpere pe Alexandru Chipciu de la Steaua. ”Cine ar fi atat de prost sa plateasca 2 milioane de euro pe acest jucator cand el valoreaza 2 saci de porumb?” s-au intrebat suporterii. Ei bine chiar belgienii de la Anderlecht au fost interesati.

Se pare insa ca totul a fost o neintelegere. Sefii lui Anderlecht s-au prapadit de ras cand si-au dat seama ce prostie erau sa faca. Initial, acestia erau interesati de un jucator de la Steaua Rosie Belgrad, dar au facut o confuzie. Jucatorul cautat de ei se numeste Cvetovik si nu Chipciu.

”Ma miram eu ca patronul sarbilor sa fie atat de meltean. In timpul negocierilor vorbea cu gura plina si se auzeau oile pe fundal. Nu prea intelegeam nimic din engleza lui cu accent rusesc. Mi-am dat seama ca nu vorbesc cu cine trebuie in momentul in care mi-a zis <<Chipciu is the goodest player in Romania>>. Atunci am izbucnit in ras si mi-am dat seama ca am format numarul gresit” a declarat Roger Vanden Stock despre discutia cu Gigi Becali.

4 Comentarii

 1. mihai

  iulie 14, 2016 at 4:59 pm

  In ciuda tuturor glumelor facuite pe seama lui eu il consider un jucator foarte bun pe Chipciu.

 2. mihai

  iulie 15, 2016 at 3:13 pm

  Pentru confuzia asta este de vina Becali, nu Chipciu.

 3. Leo

  iulie 16, 2016 at 6:31 pm

  vai ce petarde sunteti astia care ati scris articolul. Antrenorul celor de la Anderlecht a confirmat ca este vorba de Chipciu, chiar a zis si ce numar va primi plus ca poate sa joace toate pozitiile in spatele atacantului. Nu e vorba de niciun jucator de la Steaua Rosie Belgrad, acel jucator de care ziceti voi e fundas, nici vorba jucator ofensiv. Articol de 2 bani.

 4. dany

  iulie 31, 2016 at 11:09 am

  ne-am inmbecilizat cu totii.Chipciu e singurul roman care face fata afara.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.