Trotinetistii vor sa-si faca federatie si sa fie recunoscuti ca sportivi

trotinetisti

Utilizatorii de trotinete electrice din Romania lupta sa fie recunoscuti drept sportivi si sa se grupeze si intr-o federatie, asa cum au si celelalte sporturi din tara.

Totul a pornit de la ideea unui corporatist satul de batjocura colegilor si prietenilor sai, care nu inteleg pregatirea fizica si psihica necesara, precum si pericolele de zi cu zi ale practicarii trotinetismului. Asa a aparut ideea de FART sau Federatia Autonoma a Romanilor Trotinetisti.

“Spuneti-ne cum vreti: trotinetisti sau trotinetarzi! Putina lume stie ce inseamna sa mergi pe o trotineta electrica insa! Plecam dimineata sper munca, pe frig… trebuie sa ai o pregatire si o conditie fizica foarte buna sa stai cu picioarele in linie pe ea, altfel risti o accidentare. Trebuie sa ai si o dieta echilibrata. Raw-vegan, lapte de soia, stii ce zic?

Multi rad de noi ca avem gleznele epilate la vedere… pai, hello, nu tre sa fim aerodinamici? Si, by the way, stiti cat skill iti trebuie ca sa mergi in timp ce vapezi? Plus pericole la tot pasul, idioti care vor sa intre in tine cu masina… ce conteaza ca am trecut pe rosu? Am dreptul, da? Eu nu poluez ca tine, ignorantule!”, a declarat Andrei Dusbeg, autointitulatul presedinte al FART.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.