Un tipster a convins mai multi romani sa parieze pe “partida” Astra – Zeneca

tipster

Un tipster din Bucuresti este cautat de politie dupa ce mai multe persoane au depus plangeri pentru inselaciune. Barbatul i-ar fi convins sa le trimita bani ca sa le ofere un pont sigur la partida aranjata Astra – Zeneca.

Plangerile s-au inmultit in ultima saptamana, ajungand, conform Politiei Capitalei, la un numar de 563 pe numele asa zisului tipster. Barbatul avea un grup de Telegram, pe care racola oameni cu patima pariurilor si le oferea “ponturi sigure”.

“Mi-a dat la inceput doua ponturi bune. I-am dat 200 de lei pentru doua cote de 1.45 care au si iesit. Apoi m-a luat cu Astra – Zeneca asta… mi-a zis sa-i dau 500 de euro, sa parieze el in numele meu, ca e cu circuit inchis, treaba rezolvata cu mafia pariurilor din Asia cica si numai el are intrare… si imi da el inapoi 2000 de euro. N-am stat sa verific care e treaba cu Astra Zeneca asta. Am tot auzit la televizor in ultima perioada si am crezut ca e ceva pe bune. Si uite asa am ramas cu ochii in soare si fara bani de chirie!”, a declarat Pompiliu Momleac, pagubit.

Politia inca incearca sa dea de urmele escrocului.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.