Viorica Dancila: “20 de stadioane vor fi gata pana in 2020! Rapid Bucuresti, Giulesti, Valentin Stanescu si multe altele”

Viorica Dancila a anuntat ca Romania se pregateste serios pentru Euro 2020, aceasta competitie urmand sa organizeze cateva meciuri si in Romania. Invitat la un inteviu cu Victor Ciutacu, Premierul Romaniei a anuntat ca nu mai putin de 20 de stadioane vor fi gata pana la inceperea competitiei.

“Romanii sa stea linistiti. Pana in 2020 vom avea destule stadioane pentru a organiza 20 de campionate mondiale de fotbal. Am fi putut construi 120 de stadioane pana atunci, dar am ales acest numar simbolic, 20, ca sa fie in concordanta cu anul 20 20 pe care il asteptam cu atata nerabdare”, a declarat Viorica Dancila.

Aceasta a fost provocata de jurnalist sa spuna care sunt stadioanele care urmeaza sa fie construite: “Pai avem asa, Stadionul Giulesti, Stadionul Rapid, Stadionul Valentin Stanescu, Stadionul Dinamo, Stadionul Stefan cel Mare, Stadionul din Groapa si alte 14 terenuri” sustine premierul.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.