Becali s-a imbatat de fericire si a cheltuit toti banii de pe Stanciu pe o piatra banala

Este oficial, Nicolae Stanciu este jucatorul celor de la Anderlecht. Suma de transfer a acestuia atins un nou record pentru Liga 1. Nu mai putin de 9.8 milioane de euro i-a costat Stanciu pe belgienii la care activeaza inca un stelist, Chipciu.

Fericit ca a reusit o astfel de tranzactie, Becali s-a imbatat si asa cum spune si bancul „s-a apucat sa cumpere toate cacaturile”. Patronul Stelei a cheltuit 10 milioane de euro pe o bucata de lemn supraevaluata din Franta, care apartine unui sculptor roman care nici macar n-a trait in Romania prea mult.

„Nu stiu bă, am vazut si eu un anunt aseara pe OLX si am luat-o sa o pun la mine la palat langa celelalte obiecte de arta pe care mai le am. De exemplu cred ca vine bine langa tabloul cu mine pe cal alb imbracat in Stefan cel Mare” a declarat Gigi Becali, usor mahmur.

2 Comentarii

  1. lucian

    august 30, 2016 at 2:24 pm

    Tipic lui Becali….

  2. Gruneantu

    octombrie 19, 2016 at 12:45 am

    Deci în funcție de donație veți fi vindecati parțial sau în totalitate. Mai greu de cei care nu a bani de băgat în buzunarele Domniei Sale care vor rămâne pe mana spagarilor. Mi-e rușine de rușinea lui. A albit degeaba, nici nu se poate cenzura, ca de dragostea de bani am vazut-o și pe cea de oameni nu a cunoscut-o inca.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.