Contract pe 10 ani! Cum l-a convins Kyros Vassaras pe Burleanu sa-i prelungeasca contractul!

Scandalul National Arena a pus pe jar pe toata lumea, de la oameni de fotbal si pana la angajatii Primariei Bucuresti. Inchis de ISU, stadionul national nu mai genereaza deloc venit si astfel nici nu se amortizeaza investitia Primariei.

Salvarea vine tot de la FRF pana la urma, mai exact de la seful CCA, Kyros Vassaras. Grecul si-a deschis de curand un butic unde vinde gyros trecatorilor, chiar la intrarea in Arena Nationala. Numit “Gyros Vassaras”, buticul fostului arbitru international face in fiecare zi vanzare de peste 2.000 de euro, 15% ducandu-se catre Primarie si 15% catre FRF. Impresionat de succesul grecului, Razvan Burleanu a hotarat sa-i prelungeasca contractul pe o perioada de 10 ani!

“Este o situatie de win-win. Mi-a venit ideea dupa ce am vazut ca vin foarte multi oameni in curtea stadionului pentru a alerga, a face miscare. Dupa atata efort, normal ca li se face foame si vin sa-mi ceara un gyros cu de toate! De butic ma ocup eu personal. Eu vand, eu prepar mancarea. Pentru asta m-am nascut! Ai mei chiar Gyros au vrut sa-mi puna numele insa cand s-a dus tata sa ma declare, notarul fiind beat, m-a trecut Kyros. Ideea mea l-a inspirat si pe domnul presedinte Burleanu, care vrea si el sa deschida, chiar inauntrul stadionului, o fabrica de jgheaburi si burlane metalice”, a declarat pentru trolosport Kyros Vassaras.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.