In sfarsit! S-a stabilit stadionul pentru Romania-Spania! Nu se joaca la Cluj!

Federatia Romana de Fotbal a stabilit in sfarsit locul unde se va disputa super-amicalul Romaniei cu Spania. Cum varianta National Arena a picat definitiv din cauza Primariei Bucuresti, singura solutie ar fi fost Cluj Arena. Multi suporteri au strambat din nas insa cand au auzit ca se va juca la Cluj. Chiar si selectionerul Anghel Iordanescu a fost deranjat de solutia gasita de catre FRF.

Echipa lui Razvan Burleanu s-a miscat repede insa si au parafat intelegerea cu Primaria comunei Finis, pentru a disputa partida amicala pe stadionul comunal, o adevarata bijuterie care a costat doar 600.000 lei.

“Sunt convins ca am ales varianta cea mai buna. In primul rand, daca jucam la deal, avem sanse sa batem Spania. In al doilea rand, nu a trebuit sa alergam dupa aprobari ISU. Totul e in aer liber! Ne-a avertizat primarul ca uneori satenii mai dau foc pe deal la gunoaie si ca se poate extinde incendiul, insa nu consider asta o problema. Ne dam drumul la vale si in cateva secunde suntem jos, la loc ferit”, a declarat presedintele FRF.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.