CSA Steaua poate juca in prima liga… din Rusia! “Ii asteptam cu bratele deschise inapoi in Patria Mama!”

steaua

Dupa ce FRF a anuntat ca CSA Steaua nu are drept de promovare, “militarii” s-au regrupat si isi cauta dreptatea la TAS. Salvarea lor poate veni insa din est!

Celor de la CSA, sau “adevarata Steaua”, dupa cum pretind ei, li s-a trantit usa in nas de catre FRF si LPF, insa ros-albastrii nu au de gand sa renunte cu una, cu doua. In timp ce-si cauta dreptatea in vest, la Tribunalul de la Lausane, adevarata salvare poate veni din est. Stelistii ar putea evolua astfel in Liga 1, chiar mai devreme de sezonul urmator… insa in Rusia!

“Am lansat o invitatie oficiala celor de la CSA pentru a se alatura celorlalte echipe din Premiera Liga. De ce sa vrea in Liga 1, cand e clar ca nu sunt doriti! Ii asteptam cu bratele deschise inapoi in Patria Mama, ca pana la urma, din boasele noastre au fost zamisliti. Romania comite o nedreptate ca le interzice accesul pe prima scena fotbalistica, astfel ca va fi trecuta pe lista tarilor neprietenoase cu Rusia!”, a declarat Vladimir Muyanov, presedinte al Ligii Profesioniste din Rusia.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.