Daca Ronaldo merge la Euro cu propriul bucatar, Iordanescu a venit cu propriul preot

Antrenorul Romaniei are prioritati mult mai mari decat mancarea. Cristiano Ronaldo si-a adus propriul bucatar pentru a-i prepara mancarea specifica unui campion, dar Anghel Iordanescu si-a adus omul care sigur il va ajuta la castigarea trofeului. Preotul sau preferat.

Marian Aghioase este preotul din comuna Moţăieni, si totodata preotul pe care Tata Puiu il frecventeaza foarte des. Acesta va sta pe banca alaturi de antrenorul nostru la fiecare meci si va incerca sa sfinteasca toate mingile de pe teren. Oficialii francezi au avut indoieli, dar pana la urma au acceptat ca Marian sa intre pe teren cu Tamaie si sa o si aprinda.

La inceputul fiecarui meci al nationalei noastre, in loc de imn se va tine o mica slujba insotita de o molifta in care se va da jucatorilor romani anafura si apa sfintita. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

1 Comentariu

  1. sorin

    iunie 10, 2016 at 7:28 pm

    Ar cam fi cazul ca Iordanescu sa mai lase la o parte mataniile si lucrurile de genul asta si sa se focuseze mai mult pe jocul propriu zis ca altfel chiar se alege praful de nationala asta.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.